Over mezelf

Ik ben Marleen Marynissen, bezielde kracht achter Organation. Zorgen voor mensen zit in mijn DNA.  Niet alleen voor mijn familie en vrienden, maar ook voor buren en risico jongeren.  Ik bekommerde mij om  kinderen en hun ouders in het kinderziekenhuis en om ouderen en hun kinderen in het woonzorgcentrum.

Het viel me op hoe overweldigend sommige mijlpalen kunnen zijn. Van op eigen benen staan tot alleen vallen.  Van de prille gezinsuitbreiding tot het lege nest.  Van een plotse ziekte tot ouder worden.  Daarom wil ik mensen doen genieten van de mooie momenten in elke levensfase.  Verandering is immers de enige constante in het leven.

In de bedrijfswereld leerde ik resultaat behalen.  In de gezondheidszorg kreeg ik  dan weer een schat aan levenswijsheid mee.   Dat maakte mij streng voor chaos, maar mild voor mensen.  Klanten zijn blij met mijn warme nuchterheid.  En die kruid ik graag met wat humor.

Al in 2006 volgde ik opleiding bij Anne-Lies Van Overbeek, pionier van het organizen in Europa.  Ik werkte met haar samen als zakenpartner en trainer.  Dat was een onbetaalbare leerschool.  Haar enthousiasme en daadkracht inspireren mij tot op vandaag.

Ik help je dus met veel goesting orde op zaken te stellen. Daarna voel je je gegarandeerd opgeruimd, zowel letterlijk als figuurlijk.

Meer informatie over mij vind je op Linkedin

Member of NAPO
Marleen Marynissen

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal

Neem snel contact met me op via 0476 476 470 en organiseer je geluk !

Contacteer me!