Tarieven

Eerlijk is eerlijk, organizen vergt enige investering. Niet alleen op financieel vlak, maar ook in tijd en energie. Voordeel is echter dat je dit alles dubbel en dik terugverdient én dat je er gemoedsrust bovenop ontvangt. Dat is toch onbetaalbaar, niet?

Het efficiënte maatwerk

De prijs van een opdracht wordt enerzijds bepaald door de omvang van het project, anderzijds door de ondersteuning die je wenst. Zet ik je gewoon op het juiste spoor, begeleid ik je intensief of volg ik regelmatig je vooruitgang op? Hieronder vind je een aantal opties.  Voor grote of lange opdrachten wordt gewerkt met een forfait op maat of abonnementsformules.  Informeer ernaar zonder enige verplichting.


Ontdekken

€0

20 min
 • Via telefoon of chat (WhatsApp)

Twijfel of organizen iets voor jou is? Vertel me wat je nodig hebt en samen vinden we een gepaste oplossing die bij jouw budget past.
Praten kost niets

Ontmoeten

€90

90 min
 • Bij je thuis of op je werkplek

Benieuwd wat organizen effectief inhoudt? Ervaar tijdens een eerste rondgang meteen hoe kleine veranderingen een groot verschil maken in tijd en ruimte.

Organizen

€220

per dagdeel
 • Bij je thuis of op je werkplek

Vastbesloten om er écht iets aan te doen? Het vergt moed om deze stap te durven zetten, maar je krijgt eindelijk tijd voor wat je graag doet en wat er echt toe doet.

Opvolgen

€60

60 min
 • Op afstand of ter plaatse

Behoefte aan wat bijkomende ondersteuning? Na een tijdelijke crisis of bij een nieuw project volstaat vaak een duwtje in de rug om je weer op pad te helpen.

Het gezellige werk

Organizen is fun. Het zet wind onder je vleugels. Op elke leeftijd.

Attentie

Wil je uit de hoek komen met een origineel geschenk of unieke incentive? 
Een waardebon voor een organizing sessie is een op en top duurzaam cadeau.

 • ontdekken (advies)
  € 110 / 1.5u
 • organizen 
  € 250 / 3.5u
 • organizen + opvolgen
  € 350 / (3.5u+1.5u)
Feestje

Op zoek naar een origineel idee voor een avond onder familie, vrienden, collega’s of met je club?  Onder het motto lui maakt slim leer je meer doen in minder tijd met minder stress.

€ 250 / 2.5u


Image

Algemene voorwaarden

De vermelde bedragen gelden enkel voor particulieren en zijn inclusief BTW.  Per kilometer wordt € 0.40 aangerekend.
Voor bedrijven: zie de pagina voor zakelijke klanten.
Meer informatie over de annulatie vergoeding, betalingsvoorwaarden, parkeerkosten, enz.  vind je onder de algemene voorwaarden.

Organiseer je geluk!

Neem vrijblijvend contact op.

Contacteer me